Valve lanserer Codename Gordon

Enkelte har sikkert lagt merke til et spill under tittelen "Half-Life 2D" som har spredt visse rykter på Internett den siste tiden. Nå kan både utviklere og Valve bekrefte at de kommer til å distribuere spillet via Steam.

Det er ikke bare på Half-Life 2-fronten det skjer ting om dagen for Valve. Det tidligere kjente plattformspillet Half-Life 2D kommer nå til å bli distribuert via Steam av Valve selv. Spillet har byttet navn til Codename Gordon og skal i følge utviklerene, Nuclearvision, bli gjort tilgjenglig for alle som har Steam installert.

For de som ikke er kjent med Steam fra tidligere, er det i korte trekk et system for å distribuere programvare elektronisk til mottakere over hele verden. At man nå distribuerer et ekstra, lite spill til alle brukerene sine, beviser forhåpentligvis at Steam er en plattform som har kommet for å bli og hvor vi foreløpig bare har sett toppen av isfjellet.

Codename Gordon har seks kapitler, 8 forskjellige fiender, fem våpen og en fullt fungerende bil. Spillet har støtte for registrering av poengsummer via nettet (vi får se hvor lenge det varer) og selvfølgelig en haug med ekstra hemmeligheter for de som er interessert.

Siste fra forsiden