Valve usikre på episodekonseptet

Etter den tredje Half-Life 2-episoden vurderer Valve å gå bort fra episodekonseptet.

Computer & Video Games har snakket med Valves Gabe Newell, som fortalte at etter at Valve har lansert den tredje Half-Life 2-episoden vil de prøve å finne ut om episodekonseptet er noe de vil fortsette å satse på, eller om de skal gå tilbake til fokuset på større spill.

Half-Life 2: Episode 2

En av grunnene til at de ønsker å vente til etter den tredje episoden, er at de vil ha noen eksempler på hvordan episodekonseptet har fungert, og hvor lang tid det har tatt å lage spillene i forhold til hvor mye tid spillerne har brukt på dem.

Når de så har disse, vil de sette seg ned med spillere, og prøve å finne ut hva man ønsker at Valve skal gjøre videre. Dermed kan Half-Life 2: Episode 3 potensielt bli den siste episoden i Half-Life 2-eposet, før et eventuelt Half-Life 3 utvikles i stor skala.

Newell fortalte også at Valve kunne tenke seg å snakke med Sam & Max-utvikler Telltale Games, for å dele erfaringer med episodebaserte spill. Blizzard er også en interessant samtalepartner, da Valve ser på deres WoW-oppdateringer som MMO-baserte episoder.

Siste fra forsiden