Vanguard-utvikler styrkes ytterligere

Sigil Games, utviklerselskapet bak det kommende Vanguard: Saga of Heroes, består av en rekke tidligere EverQuest-utviklere. I dag fikk de selskap av en til.

Denne gangen er det EverQuest-designeren Ryan Palacio, som har takket ja til tilbudet om jobb som senior spilldesigner. Han vil begynne å jobbe med Vanguard-prosjektet umiddelbart, og møter dermed sine tidligere medarbeidere Steve Clover, Mike Hutchins, Milo Cooper og Brad McQuaid. Palacio jobbet i Verant, selskapet bak EverQuest, i 8 år før han sluttet seg til Sigil.

- Ryan og jeg har enten spilt eller utviklet onlinespill sammen i nesten ti år nå. Vi har alltid delt visjoner for online underholdning, og dette er andre gang jeg har mulighet til å ta han inn i et team for å dele denne lidenskapen, forteller Brad McQuaid, president og daglig leder i Sigil Games, i en pressemelding.

Gamer.no var på en eksklusiv tur til Sigil Games i helgen, og ser frem til å gi dere en dyptgående sniktitt så snart taushetskontrakten utløper. I mellomtiden kan dere titte på de skjermbildene som er tilgjengelig så langt:

Siste fra forsiden