Vant du Battlefield 2 med belte og t-skjorte?

I en uke har leserne av Gamer.no fått muligheten til å vise frem sin mest kreative side, for å bli med i trekningen av Battlefield 2 med t-skjorte, belte og plakat. Her er vinnerne.

Battlefield 2 foregår i moderne tid, og inneholder tre fraksjoner: USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Spillet kjører på en helt ny grafikkmotor som gir langt flere muligheter enn de vi kjenner fra tidligere spill i serien. I Battlefield 2 får du sette deg bak rattet/spakene/roret på over 30 nye toppmoderne kjøretøy og ved hjelp av avanserte våpen kan 64 spillere kjempe på slagmarker samtidig.

Spillet kommer med enorme og detaljerte miljøer, og du får blant annet drive urban krigføring i store byer og krige i fjerne skoger. Den mest spennende detaljen med spillmiljøene er at de er ødeleggbare, noe som vil tilføre en helt ny taktisk dimensjon til gameplayet. Kartene i spillet vil skalere seg automatisk etter hvor mange spillere som kjemper samtidig.

For å vinne et eksemplar av Battlefield 2 med t-skorte, plakat (ikke veldig ulik illustrasjonen på coveret) og et belte, måtte leserne av Gamer.no bevise at de fortjente det, mer enn å bare svare på spørsmål relatert til spillet. Vi ba dere sende inn et fotografi av deg selv som soldat, en kul tegning, en skulptur eller et skjermbilde/video fra noe spesielt du har opplevd i demoen eller fullversjonen av Battlefield 2.

Konkurransen er nå avsluttet, og vi presenterer her de tre beste bidragene:

Førsteplass går til Dag Thomas Olsen, som får spillet Battlefield 2, t-skjorte, belte og plakat. Han sendte oss dette dette kunstneriske bildet av seg selv fra militærtiden sin i 2001:

Andreplass går til Ole Jacob Øverseth, som får spillet Battlefield 2 og t-skjorte. Han sendte oss dette bildet av seg selv med et Airsoft-våpen:

Tredjeplass går til Atle Schulze, som får spillet Battlefield 2. Han sendte oss dette morsomme skjermbilde:

Vi gratulerer så mye, og takker for alle bidragene. Premiene sendes i posten i løpet av noen dager.

Siste fra forsiden