Våpensmugling når nye høyder i Grand Theft Auto Online

Se traileren for neste ukes «Smuggler's Run»-utvidelse.

Grand Theft Auto Online vil snart by på enda mer å gjøre, med lanseringen av «Smuggler's Run». Utvidelsen slippes 29. august, og som oppladning har Rockstar vist frem litt av det spillere har i vente.

Flyturene blir snart litt mer spennende i Grand Theft Auto Online.
Rockstar Games

I Smuggler's Run får vi et gjensyn med Nervous Ron, kjent fra Grand Theft Auto V. Ron er på leting etter en ny partner for smuglerimperiet sitt, og det er der vi kommer inn.

For å gjøre jobben mer interessant introduserer utvidelsen en rekke nye fly, som kan tilpasses etter ønske. I tillegg åpnes en ny hangar som hovedkvarter for smugleroperasjonen, der spillere også kan sette fra seg flyene sine og ordne med reparasjoner om nødvendig.

Se traileren for Smuggler's Run over.

Kappløp til lands, vanns og i lufta

Ved siden av den kommende utvidelsen kunngjorde Rockstar en ny type kappløp, som blir å finne i Grand Theft Auto Online til høsten. Her følger spillere en merket løype, med spesielle sjekkpunkter som forvandler kjøretøyet ditt til enten fly, båt eller bil – avhengig av hvor veien går.

Utvikleren hintet også om en ny «Adversary»-modus, der man konkurrerer mot hverandre på nye måter. Spillere kan også se frem til flere fly og biler, med en rekke tilpasningsmuligheter, samt feiring av høytider som Halloween og jul.

Grand Theft Auto V kan nå oppleves med enda bedre grafikk.
En ny modifikasjon gir det populære spillet et fotorealistisk utseende »

Siste fra forsiden