Denne modden får Grand Theft Auto V til å se helt nydelig ut

NaturalVision gir det populære spillet et fotorealistisk utseende.

Grand Theft Auto V spilles ennå av mange, og nå har spillet blitt skjenket en ny, imponerende grafikkmodifikasjon som nok kan piske opp ny interesse for den populære Rockstar-tittelen. Det melder blant andre VG247.

Den nye modden heter NaturalVision Remastered og er utviklet av noen som kaller seg Razed. Utviklerne har laget en demontrasjonsvideo av modden som du kan se øverst i artikkelen.

Modden gjør spillet ganske så vakkert.
Razed

Høy realisme

NaturalVision er en videreutviklet utgave av den originale NaturalVision-modden og har tatt cirka seks måneder å få i havn, ifølge utviklerne. Målet med den nye versjonen var å få omgivelsene i spillet til å se ut som ekte vare, og som bildene og videoene indikerer tar modden spillet et godt stykke inn i fotorealistisk territorium, om ikke helt.

Utviklerne skriver at de lot seg inspirere av en rekke andre spill i utformingen av estetikken til modden, deriblant Forza Horizon 3, Watch Dogs og forgjengeren Grand Theft Auto IV. I tillegg skal utviklerne ha hentet inspirasjon fra video og fotografier, og til og med ha oppsøkt nabolag i Los Angeles-området, i arbeidet med modden.

Modden skal attpåtil ikke kreve allverdens for å ytre brukbart, noe som har sin bakgrunn i at utviklerne denne gangen har benyttet verktøy som gjør modden mindre maskinvarekrevende enn den forrige utgaven av NaturalVision.

Mer informasjon, samt flere videoer og skjermbilder av modden, finner du på nettstedet GTA5-Mods.com.

Det er ikke alltid lett å være GTA V-modder: For litt siden ble et av de mest populære moddeverktøyene stengt av Take Two »

Siste fra forsiden