Veteraner med nytt spillselskap

Folkene bak blant annet Company of Heroes har startet Smoking Gun Interactive.

Flere av folkene bak det kritikerroste strategispillet Company of Heroes har nå grunnlagt sitt eget utviklerstudio. Smoking Gun Interactive vil fokusere på å lage innovative multiplattformspill, gjerne så gode at de vinner en pris eller to.

Får vi et nytt spill i Company of Heroes-klasse fra Smoking Gun?

– Teamet bak Smoking Gun har jobbet sammen i over sju år, der man har utviklet spill som er helt i toppen av sin sjanger, sier Smoking Guns ferske sjef, John Johnson, i en pressemelding.

John Johnson har grunnlagt selskapet sammen med Angie Radwan-Pytlewski og Drew Dunlop, alle tre hadde stillinger høyt oppe i Relic Entertainment. Nå vil Smoking Gun lage nye titler i samme kvalitetsklasse som Company of Heroes

– Ettersom industrien utvikler seg vil også måten mennesker spiller på endres. Smoking Gun vil være helt i front når det gjelder å produsere innovative bestselgere, som går enda lengre enn vi har gjort tidligere, sier Johnson.

Erfaringen i selskapet er det lite å si på. Teamet har over 30 års fartstid innen spill, og har foruten Company of Heroes jobbet med titler som Impossible Creatures, Homeworld, Need for Speed, NHL, NBA Live og FIFA.

De ferske utviklerne skapte for øvrig mye oppmerksomhet rundt seg selv, da de åpnet et mystisk teaser-nettsted. Spekulasjonene gikk høyt i spillpressen om hva dette kunne bety. Nå har vi altså fått svaret i form av Smoking Gun. Vi venter spent på mer informasjon om deres neste prosjekt.

Siste fra forsiden