Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 20

Vi har en ny premie å by på i adventskalenderen

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spillmus fra Surefire

SureFire Condor Claw.
SureFire

I dag kan du vinne en SureFire Condor Claw-spillmus, sammen med en SureFire Silent Flight-musematte. Spillmusen har en oppløsning på 6400 DPI, full RGB-belysning og 8 programmerbare knapper. Man kan også justere pollingfrekvensen mellom 125 Hz og 1000 Hz, slik at man får til akkurat det man ønsker for forskjellige spill

Musematten er mikroteksturert, og har et anti-skli-underlag som gjør at den ikke svisjer rundt på pulten i tide og utide.

Premiene er levert av Surefire, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster de to om lag 300 kroner tilsammen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
530 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden