Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 22

Vi har nok en spesialutgave av et spill bak dagens luke

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Destiny 2 så langt øyet kan se

I dag har vi en hel drøss med Destiny 2-ting som én heldig vinner stikker av med. Rosinen i pølsa er Destiny 2 Forsaken Legendary Collection til PC, en nyutgivelse av spillet som inneholder alle de tre utvidelsene Curse of Osiris, Warmind, og Forsaken.

I tillegg får vinneren en 3D-modell i tre av en Sparrow fra Destiny 2, en Cayde-6 figur, komplett med en kylling, en Destiny 2 Forsaken gambit t-skjorte i størrelse L og en Destny 2 Forsaken kortlek.

Premien er levert av Activision.

Vi likte Destiny 2 ganske godt da det først ble lansert.

– Destiny 2 er morsomt, irriterende, avhengighetsskapende og fartsfylt, og jeg håper Bungie vil forbedre modellen ytterligere i månedene og årene som kommer, skrev vår anmelder om grunnspillet.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
525 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden