Victoria blir større

Paradox jobber med en ekspansjon til strategispillet Victoria, som blant annet lar deg starte et spill i Victoria og fortsette det i Hearts of Iron II: Doomsday.

Victoria: An Empire Under the Sun begynner å bli gammelt, men nå vil Paradox puste nytt liv i spillet om den alvorlige britiske dronningen og imperiet hennes. Med Victoria: Revolutions, som vil lanseres over Gamersgate i august, får vi flere spennende oppdateringer og muligheter.

Først og fremst får vi 15 nye år med gameplay, og utvidet teknologitre (hvor vi blant annet får mulighet til å forske oss frem til fly og hangarskip). Dessuten får vi et forbedret politisk system, et nytt økonomisystem og et overhalet militærsystem - alt for å sikre mer realisme for spillerne.

Det mest spennende er kanskje "doomsday converter"-systemet, som tillater oss å begynne et spill i Victoria, som vi kan fortsette i Hearts of Iron II: Doomsday. Victoria: Revolutions vil kun lanseres over nettet, og vil koste 9,99 euro (litt i underkant av 80 kroner med dagens kurs).

Siste fra forsiden