Vietcong 2 (flerspiller)

Skytespill fra historiske kriger får vi vel aldri nok av. Her er en fersk flerspillerdemo av kommende Vietcong 2.

Vietcong 2 er naturligvis oppfølgeren til jungelskyteren Vietcong, som fikk litt blandet kritikk i media når det ble lansert i 2003. Noe mange savnet var muligheten til å spille fra begge sider av konflikten. Denne gangen kan du enten spille kaptein i det amerikanske forsvaret, og må dermed eskortere en reporter som skal dekke nyttårsfeiringen i byen Hue i 1968. Eventuelt kan du innta rollen som vernepliktig i det Sør-Vietnamesiske hæren, som etterhvert klatrer opp rangstigen til sersjant.

Ettersom spillet sverger til historisk korrekthet, blir Hue utsatt for et massivt angrep fra kommunistene, og den amerikanske leiren blir forvandlet til en slagmark. Spillet lover å levere en spennende historie som leder spilleren gjennom 14 forskjellige brett. I flerspillermodus kan spilleren kjempe mot 64 andre spillere, eller samarbeide med 7 andre om å banke datamaskinen.

I dag slapp utgiveren 2K Games den første demoen, som lar deg oppleve urban jungelkrig sammen med 63 andre på nettet. Demoen veier hele 455 MB, og gir deg to brett med modusene ”Capture the Flag”, ”Deathmatch” og ”Team Deathmatch”.

Last ned demoen her:

Vietcong 2 utvikles for PC av Pterodon og har foreløpig fått lanseringsdato 21. oktober i Norge.

Siste fra forsiden