Vikingene angriper The Settlers 2

Ubisoft har nå fortalt at det jobbes med en ekspansjonspakke til The Settlers 2: 10th Anniversary.

På det tyske nettstedet til The Settlers 2: 10th Anniversary har Ubisoft kommet med en kjapp kunngjøring av The Settlers 2: Wikinger (eller The Settlers 2: The Vikings), en ekspansjonspakke til høstens nyutgave av klassiske The Settlers 2.

Settlers 2: 10th Anniversary

Ekspansjonen skal lanseres i tysktalende land til februar, men det sies ikke noe om en internasjonal lansering. Det samme skjedde imidlertid med den opprinnelige kunngjøringen av The Settlers 2: 10th Anniversary, så det er slett ikke utenkelig at vi også får se ekspansjonen i vår del av verden.

The Vikings leverer en ny kampanje med tolv oppdrag, en ny fraksjon (vikinger) med sine egne bygninger, mulighet til å spille alle folkeslagene i enspiller, mulighet til å generere tilfeldige kart for flerspilleroppdrag, et nytt system for oppdrag, med mer varierte mål og belønninger, samt en hel rekke andre små og store nyheter.

Muligheten til å generere tilfeldige kart høres nok svært interessant ut for de som har spilt The Settlers siden det første spillet i serien kom ut i 1993, og vi får bare krysse fingrene og håpe at ekspansjonen ikke bare kommer ut i tysktalende land.

Siste fra forsiden