Konkurranse

Vinn Battlefield 2 med t-skjorte og belte

I samarbeid med EA gir vi våre lesere mulighet til å vinne et eksemplar av Battlefield 2 med t-skjorte, plakat og et belte.

Battlefield 2 foregår i moderne tid, og inneholder tre fraksjoner: USA, Kina og en nyetablert arabisk allianse. Spillet kjører på en helt ny grafikkmotor som gir langt flere muligheter enn de vi kjenner fra tidligere spill i serien. I Battlefield 2 får du sette deg bak rattet/spakene/roret på over 30 nye toppmoderne kjøretøy og ved hjelp av avanserte våpen kan 64 spillere kjempe på slagmarker samtidig.

Spillet kommer med enorme og detaljerte miljøer, og du får blant annet drive urban krigføring i store byer og krige i fjerne skoger. Den mest spennende detaljen med spillmiljøene er at de er ødeleggbare, noe som vil tilføre en helt ny taktisk dimensjon til gameplayet. Kartene i spillet vil skalere seg automatisk etter hvor mange spillere som kjemper samtidig.

For å vinne et eksemplar av Battlefield 2 med t-skorte, plakat (ikke veldig ulik illustrasjonen på coveret) og belte, må dere bevise at dere fortjener det. Send inn et fotografi av deg selv som f.eks. er kledd ut som en soldat, en kul tegning, en skulptur eller et skjermbilde/video fra noe spesielt du har opplevd i demoen eller fullversjonen av Battlefield 2. Nesten alt er lov, så lenge det er relatert til Battlefield 2.

Alle bidrag sendes med e-post til battlefield@gamer.no og merkes med "Battlefield-konkurranse". Det er lov å sende inn flere bidrag. Konkurransen avsluttes mandag 4. juli, og alle vinnerbidrag blir utlyst i en artikkel senere samme dag.

Lykke til med kreativiteten!

Siste fra forsiden