Konkurranse

Vinn BiA: Earned in Blood med rekruttutstyr

Brothers in Arms: Earned in Blood mottok god kritikk hos oss. Nå kan du vinne et eksemplar av PC-versjonen, sammen med en skulderveske og lommelerke.

Brothers in Arms: Earned in Blood fortsetter i akkurat samme sporet som forgjengeren, men takket være imponerende kunstig intelligens føles det hele langt mer dynamisk og realistisk enn det gjorde i originalen. Fienden utnytter seg av spillerens tabber og prøver å omringe spillerens gruppe. I tillegg beveger de seg hele tiden i forhold til dine bevegelser for å holde seg i skjul.

Gruppen din vil tolke ordrene dine på en fornuftig måte, og de er dessuten veldig effektive i kamp, så lenge de får gode ordre. Historien denne gangen foregår både før, under og etter hendelsene i originalspillet, og du får oppleve det som skjedde i originalen fra et annet synspunkt. Du spiller Hartsock, en av de viktigste kompanjongene til Baker, som du styrte i originalspillet.

Vi har fått tak i en eksklusiv skulderveske og en stilig lommelerke fra Ubisoft, som vi deler ut sammen med et eksemplar av PC-spillet. For å være med i trekningen trenger du kun svare korrekt på følgende to spørsmål:

Hvem av disse er rangert høyest i forsvaret?
Oberst
Løytnant
Kaptein

Hvilken rang har Joe Hartsock i Brothers in Arms: Earned in Blood?
Sersjant
Korporal
Menig

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 12:00 tirsdag 1. november. Da stenges konkurransen, og vi utlyser heldige vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden