Konkurranse

Vinn Burning Crusade-betakonto

Gamer.no har 30 betanøkler for The Burning Crusade til overs, og snille som vi er gir vi dem bort til kreative lesere.

Er du misunnelig på de som er plukket ut til å betateste World of Warcraft: The Burning Crusade – den første ekspansjonspakken til massive World of Warcraft, mens du selv må vente helt til januar før du før tatt del i fullversjonen? Da har det nettopp åpnet seg en mulighet du neppe bør gå glipp av.

Etter at vi i Gamer.no har delt ut betanøkler til egne skribenter, kjærester, svigermødre og onkler, sitter vi igjen med 30 nøkler som vi frem til i dag ikke ante hvordan vi skulle bli kvitt. Helt til vi plutselig kom på at vi hadde glemt å spørre leserne.

Fra spøk til alvor: Blizzard har lyst til å gi 30 betanøkler til ivrige lesere av Gamer.no. Men vi gir dem ikke bort helt uten videre. Hvis nettopp du vil være med i trekningen om en slik nøkkel – som gir betatilgang frem til butikklansering i januar – så må du imponere oss litt (i tillegg til at du må ha fyllt 18 år). Her er hva du kan gjøre:

1) Beskriv din største World of Warcraft-opplevelse med ord. Minimum 50 ord, maksimum 500 ord.

Eller:

2) Tegn/fremstill din karakter, en kjent fiende eller et sted i World of Warcraft. Bildet/kunstverket kan være håndtegnet, datategnet eller datarendret, valget er ditt.

Konkurransen er nå avsluttet. Her er vinnerne.

Siste fra forsiden