Konkurranse

Vinn Doom 3-spill og -strategibøker

Vi har fått tak i tre Doom 3-spill, to supre Doom 3-strategibøker og et par t-skjorter, som vi ønsker å dele ut til de som kan mest om id Softwares nyeste kreasjon.

Grunnideen bak Doom-serien satte en standard for skytespill-sjangeren. Motorene som har styrt spillet, har båret mange milepæler gjennom tiden. For to år siden annonserte id Software det tredje spillet i serien og for få uker siden kunne vi endelig se spillesken i norske butikkhyller.

I Doom 3 står spilleren foran et vanvittig basketak mot monstre fra helvete. En massiv demonisk invasjon har overveldet et forsknings laboratorium. Skrekken og kaoset inntar mannskapet og du er blant de få overlevende. Du må kjempe deg gjennom frykten til helvete og tilbake igjen i et episk slagsmål mot det onde.

For de som allerede har kjøpt spillet (og dem er det mange av), har vi fått levert to tykke offisielle strategibøker med taktikker, tips og triks for både enspiller- og flerspiller-aspektet av Doom 3. Et må-ha produkt for de fleste som ønsker å være best, og tyne mest mulig ut av opplevelsen. Alle tre vinnere får dessuten tilsendt en Doom 3-t-skjorte hver.

Her er spørsmålene:

  • 1. Når ble Doom 1 og Doom 2 lansert?
  • 2. Nevn minst seks spill som id Software har produsert.
  • 3. Hva slags PEGI-rating har Doom 3 fått?

Alle svar skal sendes til doom@gamer.no. I emnefeltet skal det stå "Doom 3-konkurranse". Bidragsytere som forandrer emnefeltet i e-posten til noe annet blir ikke nødvendigvis med i trekningen.

Lykke til!

Siste fra forsiden