Konkurranse

Vinn en VIP-weekend i Guild Wars

Har du lyst til å starte vinterferien med en helg i Guild Wars-universet sammen med 250 andre VIP-deltakere fra Norden? Da bør du delta i denne konkurransen.

Guild Wars hevder å ta de beste elementene fra massive onlinespill og kombinere dem med et nytt oppdragsbasert design som fjerner de kjedelige delene av denne typen spill. I Guild Wars kan du møte andre eventyrere i byer, og sammen kan dere lage en gruppe og dra på oppdrag sammen. Deres gruppe vil alltid ha sin unike kopi av oppdragskartet, og vil dermed ha landskapet helt for dere selv.

Innenfor oppdragene har dere full frihet og mulighet til å manipulere landskapene. Dere kan blant annet bruke magi til å bygge broer eller åpne opp nye veier, eller brenne ned skoger og rive landskapene i stykker med kjempemessige jordskjelv. Guild Wars kommer med et unikt system for evner og egenskaper, som lar deg eksperimentere som du vil med karakteren din.

Hvis dette hørtes spennende ut, så må du følge med. Førstkommende helg arrangerer utgiveren NCsoft og den norske distributøren Pan Vision "Guild Wars Beta Weekend" for spesielt inviterte deltakere, og du kan bli en av de heldige med VIP-tilgang. Superhelgen varer fra fredag 18. februar klokken 09:00 til søndag 20. februar klokken. 23:59.

Gamer.no har fått tilgang på 50 nøkler som vi ønsker å dele ut til leserne. I tillegg vil 10 av de 50 få tilsendt fullversjonen av spillet når det kommer i salg i Norge.

Alt dere trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende tre spørsmål:

Hvem har utviklet Guild Wars?
CCP
Mythic Entertainment
Arena.net

Når lanseres Guild Wars i Norge?
28. april
18. mars
23. februar

Hvor mye vil det koste å spille Guild Wars?
100 kroner per måned
50 kroner per måned
Ingenting

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 08:00 fredag 18. februar. Da stenges konkurransen, og vi utlyser vinnere i en egen artikkel så snart som mulig. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden