Konkurranse

Vinn Europa Universalis III

Vi har fått tak i en samlerutgave av årets forløpige beste strategispill. Vil du være med i trekningen?

Europa Universalis III har alle kjennetegnene til Paradox sine store strategispill. Her nevnes stor dybde, historisk innhold, utfordrende gameplay og stor gjenspillingsverdi. Samtidig har selskapet fokusert på å gjøre spillet mer nybegynnervennlig.

Vi deler ut to standardutgaver (bak) og en samlerutgave (foran).

Du må lede nasjonen din til å bli mektig og stor, og det hele avsluttes etter revolusjonene i Frankrike og Amerika. Totalt kommer spillet med over 250 historiske nasjoner. Det ser ikke ut til at vi får noen radikale endringer i den suksessrike gameplayoppskriften, men Paradox sier at det nye spillet tilbyr en mer helhetlig opplevelse enn tidligere. Blant annet får spilleren flere muligheter i fredstid, blant annet i forhold til forhandlinger med paven og mektige keisere.

Vår anmelder Mikael Harstad Groven var ikke i tvil når gav denne strategiperlen Europa Universalis III en sterk 9 av 10. En sikker vinner med andre ord, i hvert fall om man kan klare seg uten episke slag og raske bråkete kriger.

Nå har vi fått tak i to standard butikkversjoner, og én samlerutgave – som vi med glede deler ut til tre av våre lesere. Samlerutgaven inneholder en 100-siders strategiguide, en spesiell introduksjon av spillet – gjort av produsenten, det offisielle lydsporet på CD med utviklerdagbok av komponistene, og eksklusivt nedlastbart innhold, inkludert bonusinnhold i diskusjonsforumet til Paradox.

Vil du være med i trekningen? Da må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilken tidsperiode foregår Europa Universalis III?
Du kan ta kontroll over ett av totalt hvor mange land i denne tidsperioden?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til midnatt søndag 4. februar 2007. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden