Konkurranse

Vinn Flight Simulator X

Vi deler ut tre eksemplarer av nyeste Flight Simulator-spillet til de som svarer korrekt på våre spørsmål.

Med Flight Simulator X har Microsoft lovet å sette en ny standard for teknisk innovasjon, fantastisk grafikk og realisme, og i tillegg til å levere det som etter alt å dømme blir markedets mest autentiske modellering av flygning, kommer det også med andre realistiske utfordringer som at lysrefleksjoner fra glass og dashbord gjør det vanskeligere å se. Totalt tilbys over 50 ulike oppdrag.

Spilleren vil også oppleve en levende verden på bakken, med veitrafikk, detaljerte og naturlige bygninger, båter, gårder og dyreliv i naturlige omgivelser. Flight Simulator X kommer med en haug fly (alt fra de Havilland Beaver til Cessna 172) og vanvittige 24 000 flyplasser fra hele verden. Dessuten får spillet en kraftig forbedret onlinekomponent, hvor man kan velge om man vil være flygeleder, pilot eller annenpilot. Det vil også være lettere enn noensinne å laste ned fly og annet ekstramateriale fra nettet.

Gamer.no har fått fatt i tre eksemplarer av Flight Simulator X. Hvis du vil være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år kom det første Flight Simulator-spillet?

Hvor mange flyplasser var det i det første Flight Simulator-spillet?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 5. november. Vi kårer tre vinnere, som blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden