Konkurranse

Vinn Football Manager 2008 med effekter

På fredag slippes årets utgave av verdens beste fotballmanagerspill. Vi deler ut gratis spill, kopper, vannflasker og nøkkelringer.

Football Manager-serien setter deg i førersetet for en fotballklubb, og gir deg kontroll over alt fra hvilke spillere klubben skal kjøpe til hva slags taktikk laget skal bruke i kampene. Football Manager 2008 kommer med mange nye funksjoner. Den største av disse er en ny kampmotor som kalles «Match Flow». Her kjører hele kampdagen i sanntid, fra de første spillersamtalene til den siste konklusjonen i garderoben etter kampen.

Fansens ærlige mening om klubben du er manager for.

Selve kampene vises ved hjelp av et radarbilde av banen, og det skrytes av at kampene i Football Manager 2008 nok en gang vil være de mest realistiske til nå sett i et managerspill. I tillegg har spillet fått en fullstendig ny landslagsdel, et renere brukergrensesnitt, et nytt notatsystem, en oppgradert øvingsdel og bedre rapporter fra trenerne dine.

Vår anmelder Mikael Harstad Groven skryter hemningsløst av årets versjon, og avslutter sin 9 av 10-anmeldelse på følgende måte:

– Nærmere perfeksjon går det ikke an å komme i denne sjangeren. Det oser formelig av fotball i dette spillet, og tilstedeværelsen som manager er enorm. Valgmulighetene er uendelige – dette er et evighetshorn fylt med underholdning, gleder og sorger.

Kopp, drikkeflaske, nøkkelring og selvsagt et eksemplar av spillet, kan bli ditt!

Gamer.no fått tak i seks eksemplarer av dette kritikerroste spillet, samt seks drikkeflasker, kopper og nøkkelringer. Seks vinnere får ett sett med spill og utstyr hver, og for å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Tidligere gikk Football Manager-franchisen under et annet navn, hvilket?
Hvor mange Football Manager-spill har Sports Interactive utviklet for PC sålangt?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til torsdag 18. oktober klokken 23:59. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden