Konkurranse

Vinn Ground Control 2-klær

I samarbeid med Vivendi lodder vi nå ut kule Ground Control 2-effekter. Vi har én kul vest, 3 Q-Pad-musmatter, 5 t-skjorter og en haug med minttabeletter. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på noen spørsmål.

Ground Control 2 : Operation Exodus foregår i år 2741, omkring 300 år etter hendelsene i det første Ground Control-spillet. Northern Star Alliance, som kjemper for demokrati og frihet, blir hardt presset av det krigerske Terranske Imperiet. Krigen har nå gått inn i en ny fase; en brutal og dødelig bakkekrig, da Imperiet nå har klart å gå i land på den siste NSA-kontrollerte planeten.

Dette sanntidsstrategispillet har et sterkt fokus på taktisk krigføring, og er en videreføring av konseptet som gjorde Ground Control til en suksess hos spillanmelderne. Grafikken er i full 3D, og grafikkmotoren tillater stor detaljrikdom. En unik "drop-in" multiplayermodus tillater enhver å når som helst hoppe inn i en pågående konflikt.

Ved å svare på følgende spørsmål om Ground Control 2, kan du bli en av de heldige vinnerne:

  • 1. I hvilket år kom det første Ground Control-spillet?
  • 2. Hvem står som utvikler av Ground Control 2?
  • 3. Hva heter brettredigeringsverktøyet i Ground Control 2?

Riktig svar med fullt navn og addresse sendes til gc2@gamer.no. Skriv Ground Control 2-konkurranse i emnefeltet. Vi trekker fire vinnere, og fordelingen blir som følger:

  • 1. premie: Vesten, t-skjorte, musmatte og en eske minttabeletter.
  • 2. premie: T-skjorte, musmatte og en eske minttabeletter
  • 3. premie: T-skjorte, musmatte og en eske minttabeletter
  • 4. premie: T-skjorte og en eske minttabeletter.

Trekningen foretas 30. juni. Lykke til!

Siste fra forsiden