Konkurranse

Vinn Medieval II: Total War

Lyst på et gratis eksemplar av Medieval II: Total War Collector’s Edition? Da bør du lese videre.

Medieval II: Total War er det fjerde spillet i den svært populære strategifranchisen, og slippes i butikk 10. november. Vi loves blant annet de mest episke og filmatiske 3D-kampene som noen gang er vist i et PC-spill. Handlingen er som tidligere satt i middelalderen, og den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie. Men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne.

Coveret til Medieval II: Total War Collector's Edition

En sterkt forbedret grafikkmotor skal gi oss en rekke visuelle og gameplaymessige forbedringer, hvor det blant annet er mulig å animere over 10 000 dynamiske figurer samtidig, i ett og samme skjermbilde. Videre blir det snakket om en totalrenovering av flerspiller-delen, som vil tilby en dynamisk kampanje supplert med en uovertruffen nærkampkoreografi som viser hvor brutal middelalderkampene var.

Gamer.no har sikret seg tre eksemplarer av Medieval II: Total War for å gi bort til dere lesere. De ene eksemplaret er en Collector’s Edition – altså en samlerutgave, som i tillegg til å komme i en kulere eske, også inneholder følgende: Fire eksklusive kunstkort i høy kvalitet, dokumentar om utviklingen, noen figurer, det offisielle lydsporet på CD, et tøykart, en spesiell manual med eksklusiv forside og en plakat som viser teknologitreet.

Hvis du vil være med i trekningen av ett av disse tre eksemplarene, så må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Hvor mange tilleggspakker er sluppet til originale Medieval: Total War?

Hvilket tidsrom dekket Medieval: Total War?

Sett fra venstre til høyre, hva er korrekt kronologisk utgivelsesrekkefølge for de andre spillene i Total War-serien?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 9. november. Vi trekker tre vinnere, som blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden