Konkurranse

Vinn Penumbra: Black Plague

Nytt grøsserspill i premiepotten

Neste fredag slippes et nytt Penumbra-spill i butikkene. Vi gir bort tre eksemplarer.

I Penumbra: Black Plague fortsetter den mildt sagt gufne historien fra Penumbra: Overture, og vi får følge hovedpersonen på sin ferd enda dypere ned i de «forlatte» gruvegangene på Grønland. Utvikler Frictional Games lover en psykologisk thriller satt til et guffent og utfordrende miljø, og en unik actioneventyr-opplevelse. De hevder Black Plague vil bli «grusomt, livaktig, interaktivt og unikt».

Zombie med usedvanlig mye utstyr?

– Black Plague leverer mer eventyr og mindre action. Vi ønsker ikke at vesnene du møter bare skal være noe du løper bort til og slår i hodet. Vårt mål er at spilleren skal føle virkelig frykt hver gang han tror at ett eller annet lusker seg rundt bak det neste hjørnet, fortalte Frictional Games til Gamer.no i forbindelse med vår sniktitt i desember.

Black Plague slippes i butikk fredag 15. februar. Vi har ordnet oss tre eksemparer som vi gir bort til tre grøsserinteresserte lesere. For å delta i trekningen må man svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvilken påstand er korrekt?
  1. Hva heter spillmotoren som er brukt i Penumbra-spillene?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt mandag 11. februar. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no.

Siste fra forsiden