Konkurranse

Vinn PSP med spill og filmer

I samarbeid med våre venner på Kulturo.no arrangerer vi sommerkonkurranse hvor du kan vinne hvit PSP med to spill og tre filmer.

Mange av våre lesere er godt i gang med sommerferien, med herlig sol, deilige badetemperaturer, festivaler eller hyggelige spillkvelder uten bekymring for skole eller jobb dagen derpå. Nå har Gamer.no og Kulturo.no i samarbeid skrapet sammen en solid håndholdt premie for de som ikke har lyst til være inne når de spiller videospill eller ser film. I premiesekken vår ligger en lekker hvit PSP, sammen med to spill og tre filmer:

Premiepotten i all sin prakt.
  • Ridge Racer på PSP gir oss farten og spenningen serien har blitt kjent for, med både klassiske og nye baner spesialdesignet for PSP. Opp til åtte spillere kan konkurrere samtidig over det trådløse nettverket til PSP.
  • LocoRoco er et humørfyllt plattformspill der du må navigere en levende geléklump gjennom merkverdige landskaper fulle av utfordringer. Du kontrollerer ikke klumpen din direkte - i stedet må du vende på selve kartet slik at han ruller i den retningen du vil.
  • Filmen Kung Fu Hustle foregår i Shanghai i 1940, hvor tyven Sing vekker en kamp mellom den fryktede øksegjengen og slumstrøket Pig Sty Alley, hvor det viser seg at flere kung fu-mestere bor.
  • Tae Guk Gi forteller dramaet om to brødre som blir sendt til koreakrigen. Alt nøstes opp når et lik blir identifisert som Lee Jin-Seok. Lee Jin-Seok er i live og liket er brorens.
  • I A Knight's Tale utgir en tjener seg for å være sin avdøde ridder og kjemper i hans navn. Tjeneren William starter en kamp for å oppnå drømmen, forandre skjebnen og bli en ridder selv.

Hvis du ønsker å bli med i trekningen om denne sommerpakken, må du svare korrekte på følgende tre spørsmål:

Hvem har regisserte filmen A Knights Tale fra 2001?

Hva må LocoRocoene flykte fra i PSP-spillet LocoRoco?

Hva er ikke sant om Sony PSP?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 12. juli. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no og Kulturo.no samme dag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden