Konkurranse

Vinn Race Driver: Grid

Nytt bilspill fra Codemasters

Førstkommende fredag er det klart for et nytt Race Driver-spill. Vi gir bort ti eksemplarer.

I Race Driver: Grid får spilleren mulighet til å ta del i virkelige by- og banemesterskap i USA, Europa og Japan. I starten kjører du frilans for andre lag slik at du kan tjene penger. Når lommeboka blir stor nok kan du starte et eget team, med egne sponsorer og egne forventninger.

Kandidat til årets bilspill?

Bilspillet benytter seg av en oppgradert versjon av spillmotoren fra kritikerroste Colin McRae: Dirt. I tillegg til heftig grafikk sikrer motoren avansert racingfysikk og omfattende skademodellering. Den kunstige intelligensen skal også være på topp, der konkurrentene ikke bare er ute etter deg, men også hverandre. Dette fører til kollisjoner og dueller både foran og bak deg i feltet.

Vi har fått ti eksemplarer av dette spillet, og ti heldige vinnere kan selv velge mellom utgaver på PC, Xbox 360 og Playstation 3. For å delta i trekningen må du svare korrekt på dette spørsmålet:

  1. Hva heter funksjonen i Grid der spilleren kan spole tiden tilbake etter en tabbe?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt torsdag 29. mai. Vinnerne blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter.

Siste fra forsiden