Konkurranse

Vinn tøff håndmalt F.E.A.R.-PC

Vivendi har i samarbeid med nettbutikken Komplett nettopp startet en konkurranse, hvor det er mulig å vinne en eksklusiv håndmalt F.E.A.R.-PC.

PC-spillet F.E.A.R. ble nylig sluppet på det norske markedet, og har fått en fantastisk mottagelse av presse og spillere. F.E.A.R. står for "First Encounter Assault Recon", og er navnet på den topphemmelige organisasjonen du er en del av. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. Du leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Det er også en fordel å overleve.

Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs), og variasjon er et nøkkelord her.

- Dette er ikkje eit spel, det er ei oppleving, og du skyldar deg sjølv å ta del i den, skriver vår anmelder Øystein Furevik i sin anmeldelse av F.E.A.R.

Vi har ikke for vane å linke til andres konkurranser, men i dag syns vi det er verdt å gjøre et unntak. Vivendi og Komplett har gått sammen om å kjøre en konkurranse hvor du kan vinne en kraftig, men ikke minst håndmalt F.E.A.R.-PC. Den lekre boksen som er designet av David "DaveArt" Gunnarsson, inkluderer blant annet AMD Athlon 64 3200+, 200 GB harddisk (SATA2), 1 GB RAM og GeForce 7800 GT. Vinnerne blir kåret og kontaktet direkte av Vivendi den 30. november.

For mer informasjon om F.E.A.R. anbefaler vi vår anmeldelse, laste ned flerspillerdemoen eller enspillerdemoen.

Siste fra forsiden