Konkurranse

Vinn UFO: Afterlight og effekter

Nå kan du vinne et eksemplar av det nyeste UFO-spillet, med t-skjorte, figur, lommelykt, frisbee og plakat.

En ny utgave av UFO-sagaen landet i spillhyllene fredag 16. februar. Denne gangen flyttes handlingen til Mars, hvor ensomme menneskelige kolonister kjemper for å overleve. Som før vil fokuset være på en kombinasjon av global strategi og taktiske oppdrag. Det nye spillmiljøet gir nye muligheter, både i den taktiske delen og den strategiske, hvor vi loves mer fokus på ressurser, samt muligheten til å "terraforme" planetoverflaten senere i spillet.

Kule premier for UFO-tilhengere.

I den taktiske delen loves vi muligheten til å utforske bygninger, samt ødeleggbare spillmiljøer, forskjellige høyder og noe som heter "thermo vision". Rollespillelementene blir også forbedret, med et mer kompleks treningssystem, samt spesialutstyr. Dessuten får vi selvfølgelig en haug nye typer teknologier, våpen og utstyr, og i tillegg kan vi kommandere droner og romvesener i tillegg til mennesker. Vi loves også en mer kompleks diplomatidel.

Vi deler ut t-skjorter, figurer, frisbees og plakater til to vinnere. I tillegg får én person et spill og lommelykt. Fristende? Delta i trekningen ved å svare korrekt på disse spørsmålene:

UFO-serien er inspirert av en annen spillserie. Hvilken?
Inkludert dette, hvor mange UFO-spill har utvikler Altar laget?
Hva heter et annet strategispill fra samme utvikler?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til midnatt søndag 25. februar 2007. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden