Konkurranse

Vinn Universe at War

Mer strategi fra Westwood-veteraner

Klar for et nytt heftig strategispill? Tre eksemplarer av Universe at War ligger i premiepotten.

Universe at War: Earth Assault foregår i 2012, og menneskeheten har møtt på en svært fiendtlig rase som har bestemt seg for å ta over jorden, i ekte War of the Worlds-stil. Etter å ha invadert kloden vår begynner de å bortføre millioner av mennesker, og hva de gjør med dem vet ingen (men det er sikkert ikke noe hyggelig). Menneskehetens tapre forsvarere presses tilbake, og alt ser ut til å være tapt.

Spillet skal visstnok tilby unike muligheter for at du kan skreddersy hæren din. Hver enhet skal ha flere ulike bruksområder på slagmarken, og du kan i tillegg utruste dem med ulike forbedringer og våpen. Dessuten kan du oppgradere produksjonsfasilitetene på mange ulike måter, og forske på offensive, defensive og eksperimentelle teknologier.

Vi har fått muligheten til å gi bort tre eksemplarer av dette strategispillet, som vår skribent Mikael Harstad Groven skryter mye av i sin sniktitt tidligere i måneden. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på disse spørsmålene:

  1. Hva var det første strategispillet Petroglyph utviklet?
  1. Hva er ikke navnet på en spillbar rase i kampanjen Universe at War?

Konkurransen kan besvares frem til midnatt tirsdag 29. januar. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter.

Siste fra forsiden