Vinner av foosball-bord kåret

Forrige uke utlyste vi en leserkonkurranse hvor premien var et stilig foosball-bord, spesiallaget for Football Manager 2006. Nå har vi kåret vinneren.

Football Manager 2006 bygger som vanlig videre på det fundamentet Sports Interactive har skapt over en årrekke med fotballmanagerspill. Selvfølgelig får vi også noen nyheter, og disse inkluderer muligheten til å forhandle med styret i fotballklubben din. Du kan forhandle om ting som forbedret kontrakt for deg selv, høyere spillerlønninger, mer penger til å kjøpe spillere med, og forbedringer på stadiumanlegget.

Spillet gir deg også mulighet til å samtale med spillergruppen eller enkeltspillere i pausen av en fotballkamp. Her kan du, ved hjelp av den taktiske oversikten, fortelle hva du synes om spillernes prestasjoner i første omgang. Forhåpentligvis vil beskjedene dine føre til forbedret prestasjon i andre omgang, men også her må du være varsom og unngå å si ting som får spillernes moral til å kollapse.

I slutten av forrige uke fikk Gamer.no tak i et eksklusivt foosball-bord spesiallaget for Football Manager 2006. Det er kun produsert tyve slike bord i verden. For å delta i trekningen måtte leserne sende inn sitt flaueste, eller stolteste øyeblikk fra demoen (eller betatiden for de som deltok der) av Football Manager 2006.

Nå har vi funnet en vinner. Toto Tran har sendt oss et skjermbilde fra gruppespillet i Champions League (eller Champions Cup som det heter i spillet), hvor hans Manchester United-lag slår Juventus 8-4 på bortebane.

Vi gratulerer! Et tøft foosball-bord er på vei til deg med posten.

Siste fra forsiden