Vinner av The Burning Crusade

Vi har trukket en heldig vinner av samlerutgaven av World of Warcraft: The Burning Crusade. Ble det deg?

Den første ekspansjonspakken til World of Warcraft ble sluppet i butikkene forrige tirsdag. Siden mandag har lesere av Gamer.no kjempet om en spesialutgave av denne.

I tillegg et tøft omslag, og selve spillet på CD og DVD, innholder samlerversjonen en bak-kulissene-DVD, en bok med kunstverk fra spillet, et eksklusivt Netherwhelp-kjæledyr som kan brukes inne i spillet, to startpakker av World of Warcraft-kortspillet med eksklusive kort, musmatte med kart over Outland og det offisielle lydsporet på CD.

For å delta i trekningen måtte tre spørsmål besvares. Her er spørsmålene, med de riktige svaralternativene:

Vi gratulerer Anders Bratbakk som stakk av med seieren denne gangen!

World of Warcraft: The Burning Crusade kommer med to nye spillbare raser, samt et helt kontinent som har fått navnet Outland. Dette kontinentet er tilgjengelig gjennom en magisk portal. I tillegg får vi hundrevis av nye oppdrag og minst like mange våpen, rustninger og andre former for utstyr.

Dessuten kommer ekspansjonen med et nytt yrke; "jewelcrafting", som blant annet lar deg feste magiske juveler på våpen og rustninger. I tillegg får du muligheten til å ri på flygende dyr, noe som sikkert setter deg i respekt blant Azeroths mange innbyggere. Høyeste erfaringsnivå økes forøvrig til 70, og vi blir selvsagt introdusert for nye store og farlige fiender.

Siste fra forsiden