Vinnerne av World of Warcraft-betanøkler

For noen dager siden fikk vi tak i tre nøkler til den avsluttende betatesten av World of Warcraft i Europa. Vi holdt en konkurranse, og nå har vi trukket tre heldige vinnere.

I World of Warcraft venter en verden rik på legender og eventyr. For første gang kan spillere vandre gjennom Azeroth fra en ny og annerledes synsvinkel. I helteskikkelse utforsker du velkjente slagmarker, oppdager nytt land og begir deg ut på episke ferder og utfordringer i Blizzards første og storslagne online rollespill.

Noe av det Blizzard lover En levende, dynamisk verden uten grenser plassert i Warcraft-universet med velkjente landemerker, pluss uoppdagede landområder. Actionfylte kamper mot flere motstandere samtidig. Hundrevis av timer med spilltid hvor du møter tusenvis av andre spillere som venn eller fiende. Et enkelt og intuitivt kontrollsystem som skal gjøre det enklere å handle, slåss og bevege seg gjennom landskapene. Stadig nye oppdrag og hendelser i en pustende verden.

For en uke siden satte Blizzard endelig i gang den avsluttende delen av World of Warcraft-betatestingen i Europa. Vi snappet til oss tre betanøkler som tre lesere kunne vinne ved å svare riktig på følgende spørsmål: Hvor mange raser kan du velge mellom i World of Warcraft? Det riktige svaret var 8 (Human, Dwarf, Gnome, Night Elf, Tauren, Orc, Troll og Undead).

Av totalt 720 deltakere, hadde 682 riktig svar denne gangen. Vi har trukket ut følgende vinnere, som får betanøkler tilsendt på e-post i dag:

  • Ole Jonny Aasum
  • Bjørn Breivik
  • Andre Jonassen

Vi gratulerer, og ønsker lykke til med spillingen!

Siste fra forsiden