Vinnerne i Ground Control 2-konkurransen

I forrige uke hadde vi en leserkonkurranse, hvor dere kunne vinne noen kule Ground Control 2-klær og effekter. Nå har vi kåret vinnerne.

Ground Control 2 : Operation Exodus foregår i år 2741, omkring 300 år etter hendelsene i det første Ground Control-spillet. Sanntidsstrategispillet har et sterkt fokus på taktisk krigføring, og er en videreføring av konseptet som gjorde Ground Control til en suksess hos spillanmelderne. Grafikken er i full 3D, og grafikkmotoren tillater stor detaljrikdom. En unik "drop-in" multiplayermodus tillater enhver å når som helst hoppe inn i en pågående konflikt.

I samarbeid med Vivendi har Gamer.no den siste uken gitt dere mulighet til å vinne følgende Ground Control 2-effekter: En kul vest, tre Q-Pad-musmatter, fire t-skjorter og en haug med minttabeletter. Det eneste du trengte å gjøre for å være med i trekningen var å svare på noen spørsmål. Her er spørsmålene med de riktige svarene:

  • 1. I hvilket år kom det første Ground Control-spillet? Riktig svar: 2000.
  • 2. Hvem står som utvikler av Ground Control 2? Riktig svar: Massive Entertainment.
  • 3. Hva heter brettredigeringsverktøyet i Ground Control 2? Riktig svar: XEd.

Her er de heldige vinnerne:

  • Anders Hetland fra Hommersåk får vesten, en t-skjorte, en musmatte og en eske minttabeletter.
  • Ole Jakob Mork fra Slependen og Magnus Finnset fra Kvaløysletta får en t-skjorte, en musmatte og en eske minttabeletter hver.
  • Thomas Kjelsen fra Larvik vant en t-skjorte og en eske minttabeletter.

Utstyret sendes direkte fra Vivendi i Norge. Gratulerer!

Siste fra forsiden