Virtua Tennis 3 til PC og PSP

Sega har kunngjort ny informasjon om Virtua Tennis 3, som nå også kommer til PC og PSP. Dessuten har de fortalt at Sonic Riders kommer til PC.

Virtua Tennis 3 har tidligere bare vært kunngjort for PS3 og Xbox 360, men nå har Sega fortalt at de også vil gi spillet ut på PC og PSP. Alle versjonene skal lanseres samtidig til våren neste år, og dette blir første gangen et spill i serien har debutert til flere plattformer samtidig.

Virtua Tennis 3 (bilde fra 360-versjonen)

Sega har også fortalt at spillet kommer med en haug av stjerner fra tennisverdenen. For eksempel får vi Amelie Mauersmo, som for øyeblikket er den best rangerte kvinnen i verden, samt alltid like populære Maria Sharapova, gode, gamle Martina Hingis og selvfølgelig tennisesset Venus Williams. Nicole Vaidisova, Lindsay Davenport og Daniela Hantuchova blir også med på laget.

Om du ikke liker å spille som jente, kan du se frem til å hoppe i tennisskoene til Roger Federer, Lleyton Hewitt, Andy Roddick, Tim Henman og Rafael Nadal. Sega ramser også opp noen andre navn, og da gjør vi det også: James Blake, Mario Ancic, Gael Monfils, Taylor Dent, David Nalbandian, Sebastien Grosjean, Juan Carlos Ferrero og Tommy Haas.

I følge Sega får Virtua Tennis-spillerne nå mulighet til å oppleve en grad av realisme som ikke tidligere har vært mulig på et hjemmekonsollsystem. Videre forteller de at Virtua Tennis 3 kommer med "fotorealistisk" grafikk og avanserte spilleranimasjoner som matcher kroppsspråket og oppførselen til de individuelle profesjonelle spillerne.

Sonic Riders (bilde fra PS2-versjonen)

Sega har ikke bare tennis-nytt å by på i dag. De forteller også at Sonic Riders, som allerede har blitt utgitt på konsoll, er på vei til PC. I Sonic Riders får Sonic og vennene hans prøve seg på svevebrett. Som vanlig i racingspill er målet å komme gjennom en serie baner før motstanderne, og for å sprite det hele opp litt får vi en rekke spesialbevegelser som kan brukes for å ødelegge for motspillerne.

PC-versjonen av Sonic Riders skal etter planen lanseres denne julen. Sega sier at de håper å gi PC-spillere et racingspill litt utenom det de er vant med, med tanke på at sjangeren preges av litt mer seriøse spill på PC.

Siste fra forsiden