Virtual Skipper: 32nd America's Cup

Klar for litt seiling i helga? Her er en demo av det neste Virtua Skipper-spillet.

I Virtual Skipper: 32nd America's Cup får du spille som et av 11 offisielle lag, og kjempe om seieren i Louis Vuitton Cup. Om du vinner denne konkurransen får du utfordre Alinghi, det sveitsiske laget som sitter på America's Cup-pokalen. Det er America's Cup som er høydepunktet i denne utgaven av Virtual Skipper, men utviklerne har ikke glemt de andre aspektene av spillet.

Her får vi tilgang på fire ulike typer seilbåter, og seile utenfor America's Cup-havnene (Valencia, Trapani, Marseille og Malmø), samt ti andre kjente steder. Selvfølgelig får vi også et omfattende redigeringsverktøy, som du kan bruke til å lage dine egne "baner", og du får tilgang på en haug av ulike kart som du kan bruke i enspiller og flerspillermodus.

Dagens demo er 283 MB stor, og lar deg teste enspiller-delen av spillet. En opplæringsdel gir deg grunnlaget du trenger for å begi deg inn på to spillbare regattaer.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Fullversjonen av Virtual Skipper: 32nd America's Cup kommer i salg 27. april.

Siste fra forsiden