Vivendi kunngjør SWAT 4-ekspansjon

Vivendi har kunngjort SWAT 4: The Stetchkov Syndicate, en ekspansjonspakke til det kritikerroste skytespillet SWAT 4.

Et østeuropeisk kriminalsyndikat har etablert seg i byen, og resultatet er at flere våpen og mer narkotika dukker opp på gaten. Politistyrken SWAT blir sendt ut på en serie oppdrag som etter hvert leder dem mot det nådeløse Stetchkov-syndikatet, hvor de må kjempe mot de mest hardbarkede kriminelle de noen gang har vært ute for.

SWAT 4: The Stetchkov Syndicate kommer med syv nye oppdrag for enspiller og flerspiller, og støtter kooperativt spill for opp til ti spillere (hvor ett eller to lag med maks. fem spillere hver kan samarbeide). Dessuten kommer ekspansjonen med en ny flerspillermodus; "smash & grab".

Naturligvis får vi også nye våpen og ekstrautsyr (både for heltene i SWAT og de slemme kriminelle i Stetchkov-syndikatet), og vi får i tillegg muligheten til å gi ordre via mikrofon. I enspiller kan du nå velge å holde igjen ordre til du gir "go!"-kommandoen, noe som sikkert kommer godt med i flere situasjoner.

Ekspansjonspakken skal etter planen lanseres i første kvartal neste år. Hvis du fortsatt ikke har originalspillet du trenger for å installere The Stetchkov Syndicate, kan du lese vår omtale og sjekke hva du må betale for spillet ved hjelp av vår prisoversikt.

Siste fra forsiden