Wallace & Gromit på nye eventyr

Telltale lager Wallace & Gromit-spill

Oppfinneren Wallace og hunden Gromit får sine egne episodebaserte eventyr.

Nyhetsbyrået AP melder i dag at Telltale Games jobber med en spillserie basert på den populære animasjonsfilmserien Wallace & Gromit, fra Aardman Animations.

Wallace & Gromit-serien handler om en eksentrisk oppfinner og den intelligente hunden hans, som kommer ut for det ene eventyret etter det andre.

Spilleserien har fått navnet Wallace & Gromit: Grand Adventures, og vil gi oss mulighet til å spille både som Wallace og hunden hans.

Alle bør ha en egen bankemaskin.

I følge Telltale-sjef Dan Connors vil oppfinnerens sprø maskinerier spille en viktig rolle i spillene, som vil fokusere på situasjonskomikk og fysisk humor.

Dan Connors håper at de kommende spillene vil være mer tro mot filmene enn tidligere Wallace & Gromit-spill har vært.

Mens disse spillene var standard plattformspill, vil Telltales spill gi langt større muligheter for samhandling med andre figurer, og gi en større følelse av å være til stede i Wallace og Gromit sin verden.

Connors forteller at det er sannsynlig at Grand Adventures-spillene vil følge samme distribusjonsmodell som de episodebaserte eventyrspillene om Sam & Max, som kom ut med omtrent en måneds mellomrom.

Telltale Games er mest kjent for Sam & Max-spillene, men har også laget spill basert på tegneserien Bone, og vil om kort tid gi ut den første episoden i en spillserie om internettfiguren Strong Bad.

På spillseriens ferske nettsted lover Telltale Games mer informasjon på mandag.

Siste fra forsiden