Wanted: A Wild Western Adventure

The Adventure Company har nå gitt ut en demo av Wanted: A Wild Western Adventure. Dette ser ut til å være et spill for tilhengere av Monkey Island-serien.

Historien i Wanted: A Wild Western Adventure følger den unge helten Fenimore Fillmore, og inneholder alle de klassiske western-trekkene. Kortversjonen er som følger: Fenimore kommer til et lite sted hvor mesteparten av befolkningen lever under tyranniet til en mektig kvegfarmer. Hvis de ikke gjør som farmeren vil, så sender han sin lokale hær bestående av banditter og desperadoer til å tvinge dem i kne.

Fenimore liker naturligvis ikke dette, og bestemmer seg for å hjelpe de stakkars bøndene. Som forventet i en klassisk western-historie blir han naturligvis hodestups forelsket i farmeren sin niese, som mot sin onkels vilje jobber som lærerinne på den lokale skolen. Spillet inneholder massevis av humor, og bør passe for hele familien.

Grafikkstilen minner mye om den vi finner i Toy Story-filmene, og spillets PICTuRE 3D-motor ser ut til å presentere den på en svært god måte. Motoren kan tegne over 250.000 polygoner samtidig, altså over 15 millioner polygoner i sekundet. Det at spillet er i 3D gir utviklerne store muligheter til å lage en filmatisk opplevelse. Wanted: A Wild Western Adventure er forøvrig også kjent under tittelen Fenimore Fillmore: The Westerner.

Demoen er på 68 MB, og inneholder en liten filmsnutt og omkring 15 minutters gameplay fra starten av spillet. Du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden