War Front: Turning Point

Her er en flerspillerdemo av War Front: Turning Point, et strategispill lagt til en svært alternativ versjon av andre verdenskrig.

War Front: Turning Point foregår under andre verdenskrig, men dette er ikke andre verdenskrig slik vi kjenner den fra historiebøkene. Her blir situasjonen forandret av at Hitler først lykkes i sitt forsøk på å ta over Storbritannia, og dør kort etter. Resultatet er at den tyske krigsmaskinen kommer under kontroll av en ny fiende.

Varmt nok der nede?

Etter som krigen utvikler seg, dukker det opp nye og interessante (men kanskje litt urealistiske) våpen, slik som gigantiske zeppelinere og typiske "mech"-drakter, altså robot-aktige kjøretøy som labber rundt på to bein. Spillet gir oss blant annet to enspillerkampanjer med over 90 minutter med videosekvenser, men det er ikke enspillerdelen vi får teste i den nylanserte demoen.

Denne fokuserer nemlig på flerspillerdelen, og gir oss to spillbare nasjoner som kan spilles på to ulike kart, enten en mot en eller tre mot tre. I tillegg man samarbeide om å ta ut datastyrte motstandere på de samme kartene. Demoen kommer selvsagt også med en øvingsdel, og installasjonsfilen er på ca. 500 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Mer informasjon om War Front, som skal lanseres i februar, finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden