War of the Ring

Det er Liquid Entertainment som utvikler The Lord of the Rings: War of the Ring, et spill distributøren Vivendi markedsfører som tidenes første Tolkien-baserte strategispill.

Tidligere i dag skrev Gamer.no om enda et strategispill basert på Ringenes Herre, utviklet av Electronic Arts, mens det trolig ikke blir lansert før sommeren til neste år. War of the Ring er er et strategispill i typisk sanntidsstrategi-form, og en rykende fersk demo har nettopp blitt lansert.

Vivendi sitter inne med rettighetene til å lage spill basert på Ringenes Herre-bøkene, i motsetning til Electronic Arts som har rettighetene til å lage spill basert på New Line Cinemas sine filmatiseringer av trilogien. Vivendi har tidligere gitt ut Fellowship of the Ring, og skulle etter planen lansere oppfølgeren Treason of Isengard senere i år. Dette ble derimot kansellert da det ikke levde opp til selskapets fastsatte standarder.

The Lord of the Rings: War of the Ring skal etter planen lanseres 21. november i år, forutsett at spillet møter et tilfredstillende kvalitetsnivå.

Siste fra forsiden