War on Terror

Her er en spillbar demo av War on Terror, et sanntidsstrategispill fra skaperne av D-Day og Haegemonia.

War on Terror foregår i 2006 og følger en fiktiv konflikt mellom hemmelige terrorgrupper og en nyoppstartet internasjonal styrke som heter WOFOR (World Forces). Styrkens første oppdrag var en fullstendig fiasko, noe som fikk Kina til å trekke seg ut for å føre sin egen politikk mot terrorismen. Nå er det opp til deg å ta ut terrortrusselen og sørge for at det igjen blir fred i verden.

Spillet beskrives som et taktisk, arkadebasert sanntidsstrategispill hvor vi får tilgang på både ekte og fiktive våpen. Spillet kommer med over 50 unike enheter, som til sammen har over 60 forskjellige egenskaper. Spilleren får ta med overlevende enheter fra ett oppdrag til det neste, og det vil i tillegg være mulig å ta over fiendens kjøretøy og bruke dem selv.

Ellers loves vi 26 oppdrag (hvor handlingen er hentet fra ekte steder), tre kampanjer (hvor vi får spille som antiterrorstyrkene, Kina og terroristene selv), et omfattende flerspillermodus og muligheten for å spille på tilfeldig genererte kart.

Den nylanserte demoen inneholder det fjerde oppdraget i spillet, hvor handlingen foregår ved Point Hope i Alaska. Demoen er på cirka 500 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden