War Times

Strategi First og Legend Studios har gitt ut en stor demo av det kommende sanntidsstrategispillet War Times.

War Times foregår under andre verdenskrig, og lar deg spille som Tyskland, Storbritannia, USA og Sovjetunionen. Hver side kommer med eksklusive enheter, bygninger og teknologier, og hvilket land du spiller for har mye å si i forhold til hva slags egenskaper styrkene dine har, noe du må ta hensyn til når du legger strategiene dine.

Spillet er i 3D og tilbyr full kamerafrihet. Det inneholder over 80 ulike enheter og 70 bygninger som kan bygges, og kampene vil foregå både til lands, på havet og i lufta. Kampanjen består av 32 oppdrag hvor du får ta del i noen av de største og viktigste slagene i andre verdenskrig, og oppdragene akkompagneres av virkelige videosnutter.

I flerspiller vil opp til 14 spillere kunne spille mot hverandre, og spillet lar også flere sider samarbeide og dele allierte enheter. War Times kommer med 35 kart for flerspiller, samt en kraftig kart-editor som lar deg lage dine egne kart.

Den nylig lanserte demoen inneholder to enspilleroppdrag (en hvor du får spille for tyskerne på Kreta, og en hvor du får spille som amerikanere og må stoppe tyskernes offensiv ved Rhinen). Demoen inneholder dessuten to flerspillerkart for LAN-spill, hvor spillerne får tilgang til alle de tyske enhetene i spillet.

Demoen er på 230 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden