Warhammer 40 000-ekspansjon på vei

THQ og Relic Entertainment har kunngjort den første ekspansjonspakken til det kritikerroste sanntidsstrategispillet Warhammer 40 000: Dawn of War.

Warhammer 40 000: Dawn of War fikk mye ros da det ble lansert i fjor, og mange har sammenlignet det med klassiske Starcraft. Spillet har alt som skaper et glitrende sanntidsstrategispill, og vi belønnet det brutale og actionfylte spillet med karakteren åtte i vår omtale. Det eneste beklagelige var at den flotte enspilleropplevelsen var over så alt for raskt, noe den kommende ekspansjonspakken ser ut til å kunne rette på.

Warhammer 40 000: Dawn of War - Winter Assault, som er den fulle tittelen til ekspansjonspakken, kommer nemlig med en dypere enspilleropplevelse. I tillegg tilbyr den mer heftig action og en helt ny rase - The Imperial Guard. Relic Entertainment er veldig fornøyd med salgstallene til originalspillet, og administrerende direktør Ron Moravek forteller:

- Dawn of War har fått en overveldende mottakelse. Entusiasmen vi har møtt fra tilhengerne kombinert med det faktum at Warhammer 40 000-universet har en nært sagt uendelig mengde innhold, gjorde valget om å lage en ekspansjonspakke enkelt. Vi gleder oss til å bygge videre på Dawn of War-franchisen med enda mer heftig kamp for både enspiller og flerspiller.

Dette er for øyeblikket den eneste informasjonen vi har til rådighet om Winter Assault, som i følge pressemeldingen fra THQ og Relic skal lanseres til høsten.

Siste fra forsiden