Warhammer: Mark of Chaos (enspiller)

Her er en spillbar demo av sanntidsstrategispillet Warhammer: Mark of Chaos, fra Namco og Black Hole Games.

Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som foregår i Warhammer-universet, hvor krig er omtrent det eneste man tenker på. Handlingen foregår ett år etter den Store Krigen, hvor brutale Kaos-hærer invaderte Imperiets områder og ødela alt på sin vei. Kaos-styrkene ble nedkjempet, og måtte rygge til de nordlige ødemarkene, men de utgjør fortsatt en betydelig trussel.

Nå møtes fire mektige hærer i en episk konflikt for å skaffe seg makt, og her kommer selvfølgelig du inn i bildet. Du må lede dine styrker i kamp på store slagmarker, hvor du må utnytte deg av det dynamiske terrenget for å skaffe deg fordeler mot fienden. Spillet fokuserer på krigføring, og legger mindre vekt på ressursinnsamling og basebygging.

Underveis i spillet får du mulighet til å alliere deg med helter, som du kan ta med fra slag til slag og oppgradere etter hvert som de skaffer seg erfaring. Disse kan blant annet kommandere større enheter, noe som gjør dem ekstra verdifulle på slagmarken. Ellers loves vi mulighet for å spille en dynamisk, kooperativ kampanje, og et bredt spekter flerspillermoduser for både kjernegamere og de som bare vil ha litt moro.

Den nylanserte demoen av Warhammer: Mark of Chaos er på 1144 MB (i komprimert form), og inneholder tre øvingsoppdrag, en introduksjonsfilm og det første kapitlet i enspillerkampanjen (som har fått navnet "The Will of the Gods").

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden