Warhammer: Mark of Chaos (flerspiller)

Nå kan du kjempe mot venner og uvenner i det brutale Warhammer-universet, takket være flerspillerdemoen av Warhammer: Mark of Chaos.

Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som finner sted i det mildt sagt ugjestmilde Warhammer-universet. Handlingen foregår ett år etter den Store Krigen, hvor brutale Kaos-hærer invaderte Imperiets områder og ødela alt på sin vei. Kaos-styrkene ble nedkjempet, og måtte rygge til de nordlige ødemarkene, men de utgjør fortsatt en betydelig trussel.

Spillet foregår i dystre omgivelser

Spillet er sentrert rundt episke kamper, og basebygging er stort sett helt uaktuelt. I flerspillerdelen får hver side en viss pengesum, som de kan bruke til å kjøpe seg en hær med. Deretter braker de sammen på slagmarken, og kjemper til døden. Vær oppmerksom på at hvis ting går dårlig, kan enhetene dine finne på å stikke av med halen mellom beina (spesielt hvis du spiller for rotterasen skaven).

I den nylanserte flerspillerdemoen får vi tre øvingsoppdrag og mulighet til å spille på fire kart (Balance of Chaos, Blood on the Snow, Castle of the Gods og General Conflict). Demoen kommer med tre ulike spilltyper ("normal", "reinforcements" og "siege"). Installasjonsfilen er på 1,4 GB, så de med litt slitne linjer må nok belage seg på å vente noen timer mens den lastes ned.

Eller fra en av følgende kilder:

Mens du venter på at demoen skal lastes ned, kan du sjekke spillets nettsted, eller lese vår omtale.

Siste fra forsiden