Warlords Battlecry III

Enlight har nylig gitt ut en demo av Warlords Battelcry III, det tredje sanntidsstrategispillet hvor handlingen er satt til Warlords-verdenen.

Warlords Battlecry III foregår på et kontinent som heter Keshan, hvor tidligere allierte har blitt fiender og ødeleggende kriger herjer over provinsene. I det spillet starter åpenbares det imidlertid en ny og langt farligere fiende som truer alle de andre rasene, og det blir din jobb å bekjempe denne fienden.

Warlords Battlecry III bygger videre på de elementene som er kjent fra tidligere spill i serien, og inneholder et nytt karakterutviklingssystem for heltene, tre nye magiske sfærer med over 30 nye trylleformularer, samt fem nye raser. I tillegg skrytes det av flere drager, 16 ulike raser, 28 ulike helteklasser, full kart-editor (og muligheten til å lage tilfeldige kart), og mange flere nyheter.

Denne demoen inneholder en liten del av enspillerkampanjen, fire helteklasser ("warrior", "necromancer", "defiler" og "runemaster"), to "skirmish"-kart og to spillbare raser. Demoen er på 266 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden