Warren Spector om Invisible War-demoen

De som følger med på det som skjer i spillverdenen har uten tvil fått med seg at demoen til Deus Ex: Invisible War er ute. De har antakelig også fått med seg at mottakelsen den har fått både internasjonalt og her på forumet har vært svært blandet. Gamere verden over har klaget over dårlig ytelse og det de oppfatter som et litt klumsete kontrollsystem.

Warren Spector, som var hovedmannen bak det første Deus Ex-spillet og som er en av hoveddesignerne bak Invisible War, har nå gått ut på spillets offisielle forum for å svare kritikken. Det første han gjorde klart var at Ion Storm er i ferd med å fikse på mange av de feilene det er rapportert om, og at det med stor sannsynlighet vil bli utgitt en oppdatert demo eller patch. Videre inneholder posten hans en rekke forslag til hvordan spillere kan fikse problemer med demoen, samt svar på enkelte spesifikke spørsmål angående designen.

Det gjøres også klart at demoen kun inneholder en liten del av spillet. Ion Storm ønsket blant annet ikke å røpe historien, som er en integrert del av gameplayet i fullversjonen. Demoen inneholder heller ikke like mange valgmuligheter som fullversjonen. Den gir imidlertid et godt inntrykk av de ulike mulighetene spilleren får, og hvordan det generelle gameplayet arter seg.

Siste fra forsiden