Warriors Orochi til nye plattformer

Kina versus Japan i nytt actionspill

Warriors Orochi blander gameplayet fra Dynasty Warriors og Samurai Warriors. Nå kommer spillet til PC og PSP.

I fjor dukket Koei-spillet Warriors Orochi opp på Xbox 360 og PlayStation 2, og nå har den japanske utgiveren fortalt at de vil gi spillet ut på nye plattformer. Disse er PC og PSP, og lanseringen finner sted 28. mars.

Slik blir PSP-versjonen.

I dette spillet møtes to av Koeis actionserier: Dynasty Warriros og Samurai Warriors. Slangekongen Orochi har kidnappet de sterkeste heltene fra det gamle Kina og føydaltidens Japan for å sette dem opp mot hverandre og avgjøre hvem som er verdige til å møte ham i kamp.

Warriors Orochi har fire historiedrevne kampanjer og en fri modus hvor du kan fritt velge bane og hvem du skal slåss som. Det over 70 krigere å kjempe med, men noen av disse må låses opp ved å spille gjennom kampanjene.

– Vi har fått mye feedback fra desperate tilhengere som har ønsket å oppleve den fulle Warriors-opplevelsen i bærbart format, og vi er veldig glade for å nå kunne gi dem akkurat det de har ønsket, forteller Will Curley fra Koei Europe.

Og slik blir spillet på PC.

Videre forteller han at Koei er imponert over hva som har vært mulig å få til på PSP, og at de vil levere trofast versjon av konsollspillet, med sine enorme slagmarker og store hærer.

PC-versjonen later til å være basert på versjonen til Xbox 360, og Curley forteller at denne versjonen representerer starten på en større satsning på dette formatet:

– Å bringe våre unike taktiske actionspill til PC er også en veldig viktig manøver for oss, og vi ser frem til å gjøre mye mer på plattformen. Warriors Orochi er kun den første av flere PC-utgivelser i de kommende månedene, sier han.

Siste fra forsiden