Wars & Warriors: Joan of Arc

Nå har Enlight utgitt den offisielle demoen av Wars and Warriors: Joan of Arc, et spill som er inspirert av historien om Jeanne d'Arc.

Joan of Arc er et spill som blander action, rollespill og strategi på en ny og spennende måte. Som Jeanne d'Arc må du ta kontroll over de franske frigjøringsstyrkene og kjempe mot de engelske okkupantene. Spillet inneholder en massiv strategisk kampanje hvor du tar kontroll over de franske frigjøringsstyrkene. Du kan imidlertid når som helst velge å ta personlig del i slaget.

Etter hvert som du spiller får du mulighet til å utvikle karakteren din, samtidig som du kan få bedre rustning og våpen. Dessuten vil du få mulighet til å kjempe side om side med andre store ledere, hver med sin egen personlige kampstil. Spillets 3D-motor bruker den nyeste grafikkteknologien på å skildre realistisk krigføring i middelalderens Frankrike.

Forskjellene på denne demoen og betademoen er at den nye demoen er basert på den ferdige koden (spillet ble sent til trykken i forrige uke), at denne demoen inneholder stemmeskuespill og at grafikken er forbedret noe. Demoen er på 286 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden