Whiptail sikrer seg Psychotoxic

Etter Gangland ble det stille fra den amerikanske utgiveren Whiptail Interactive. Nå har de imidlertid kunngjort at de har fått utgivelsesrettighetene til det apokalyptiske skytespillet Psychotoxic.

Psychotoxic har allerede blitt gitt ut på det tyske markedet, hvor det har høstet rimelig god kritikk. Nå har de verdensomspennende utgivelsesrettighetene gått til Whiptail Interactive, og spillet vil komme (til PC) i mars neste år.

Spillet følger halvengelen Angie Prophet, som må kjempe mot zombier, djevelske politifolk og andre demoniske krefter for å hindre verdens undergang. I tillegg til nitten mer eller mindre konvensjonelle våpen har hun seks ulike overnaturlige evner som hun kan utnytte seg av, inkludert usynlighet, evnen til å senke tidens hastighet og muligheten til å påvirke andre karakterer ved å gå inn i drømmene deres.

Whiptail later ikke til å være helt som andre utviklere, noe som kommer klart frem av utgivelsesdirektør Chris Warrenders kommentar til avtalen:

- Vi er veldig glade for å ha sikret oss de verdensomspennende rettighetene til denne tittelen. Vi gleder oss veldig til å gjøre forretninger med Angie Prophet, og jeg vet at hun gleder seg til å jobbe sene kvelder med meg, under lokaliseringen (oversettingen, red. anm) av spillet.

Hvis du har lyst til å se hvordan Psychotoxic arter seg kan du laste ned en tyskspråklig demo, som du finner her (188 MB):

Siste fra forsiden