Wildlife Park: Wild Creatures

Hvis du synes det å holde ville dyr innesperret slik at folk kan betale penger for å se de stakkars krypene høres ut som en fornuftig idé, kan kanskje denne demoen være noe for deg.

Wildlife Park er nok et spill hvor du får rollen som dyreparksjef. Her starter du med et åpent område, en billettbod og noen penger i banken, og fra dette grunnlaget må du skape din egen dyrepark. Du må kjøpe dyr, bygge nye hjem for dem, bygge butikker og kiosker av ulike sorter, hyre personell til å ta seg av dyrene og parken din og generelt gjøre det vi er vant til fra denne typen spill.

Wildlige Park lar deg bygge på en rekke ulike steder i verden, og disse har forskjellige klimaer og landskapstyper, som får innvirkning på hvordan du må drive parken din. Det å holde en isbjørn fornøyd midt i Sahara kan, for eksempel, vise seg å være en vrien oppgave (men du får lov til å prøve, din dyreplager).

Nå har Deep Silver lansert en demo av den første ekspansjonspakken til Wildlife Park. Demoen kommer med to oppdrag og et kart designet for fri spilling. Demoen er på omtrent 160 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden